maandag 23 maart 2015

Blog vs. YoutubeHee meiden !

jullie hebben het misschien wel gemerkt.. Ik blog veel minder dan dat ik aandacht besteed aan youtube. Ik zat er heel erg mee om elke dinsdag een blogpost klaar te hebben. Ik merk zelf gewoon dat ik bloggen veel moeilijker vind dan video's maken. Misschien komt dit door inspiratie gebrek of omdat lezen en schrijven nou niet de makkelijkste zijn voor mij ( Dyslext hier..)

Maar ik vind het gewoon vervelend om alleen maar youtube filmpjes op men blog te plaatsen! ik weet niet precies hoe ik het ga aanpakken i.p.v van iedere dinsdag een sport update ga ik vanaf April beginnen met een maandelijkse update op maandag. ik ga voortaan al mijn blogpost verplaatsen naar maandag i.p.v dinsdag en youtube laat ik op donderdag. dus elke maandag na de 1ste komt er een update online en voor de rest weet ik nog niet wat ik ga doen maar ik wou iig laten weten dat ik er mee bezig ben en hoop dat jullie dit ook fijn vinden haha!


 Zo voelde ik me haha! maar dit gaat dus veranderen.


xxx

1 opmerking:

  1. Herkenbaar! Sinds Youtube vind ik bloggen ook iets minder leuk geworden. Filmpjes maken is gewoon net iets leuker. Natuurlijk blijft bloggen zelf ook leuk.

    BeantwoordenVerwijderen