donderdag 26 maart 2015

Fatty wenkbrauwenHee meiden, Vandaag heb ik voor jullie een soort routine video ik verf ongv om de ander halve maand mijn wenkbrauwen en ik wou jullie graag laten zien hoe ik dit doe + ik geef een klein stappen plannetje/uitleg erbij. Klik snel verder voor de video... -->


klik voor youtube
Ik gebruik verf en producten die een schoonheidsspecialste zou gebruiken maar pakketjes van de kruidvat of etos zouden ong. het zelfde moeten werken. Gewoon even op de gebruiksaanwijzing kijken. Ook wil ik erbij zetten ik ben zelf geen schoonheidsspecialiste dus ik kan dingen misschien anders doen.

stap 1: Ik haal eerst even een wattenschijfje met alcohol over mijn wenkbrauwen om vettigheid of make-up te verwijderen. daarna doe ik vaseline om mijn wenkbrauwen heen om verf vlekken op de huid te voorkomen.

stap 2/3: De verf, ik meng zelf 2 kleuren licht- en donkerbruin om voor mij de ideale kleur te krijgen. Dit ligt dus aan jou haar en voorkeur. Dan versprijd je de verf over de wenkbrauwen probeer zo veel mogenlijk binnen de "lijntjes" te blijven en zorg dat er een goede dikke laag op ligt dat alle haartjes helemaal bedekt zijn.

stap 4: Het verwijderen, Dit doe ik gewoon met lauw water, valt niet veel meer over uit te leggen dan gewoon goed weg halen!

stap 5: Epileren en/of scheren. TIP: Epileren altijd na het verven om stipjes van de verf te voorkomen. Ik heb al een goede vorm in mijn wenkbrauwen zitten dus hoef het eigenlijk alleen maar bij te houden. Dus ik haal de haartjes die rond de wenkbrauw zitten weg. Ik scheer een soort van de haartjes tussen mijn wenkbrauwen weg dit is optioneel, ik vind het fijn. en dan haal ik ook nog een beetje van de lengte van de haartjes af door ze naar boven te kammen en aftesnijden.

Stap 6: Het eindresultaat. Ik ben tevreden en kan er er voorlopig weer tegenaan !

Nou dit was het dan, Zelf ben ik super trots op hoe deze video eruit gekomen is! Ik ben dus ook zeker benieuwd naar jullie mening.
Heb je nog vragen over de video of iets vergeet dan zeker geen reactie achter te laten !

xxx

3 opmerkingen: